sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-sanitair

Loodgieter voor het verbouwen van badkamers in Leens, Houwerzijl, Ulrum e.o.

Als u plannen heeft voor het aanleggen of verbouwen van uw badkamer of toilet en u woont in Friesland of Groningen, neem dan eens vrijblijvend contact op met Sanitiem Fokkens. Met oog voor detail en verstand van zaken installeren en plaatsen wij al jarenlang fraaie en kwalitatief hoogstaande badkamers. En dat tot volle tevredenheid van onze klanten. Onze loodgieters en installateurs zijn u graag van dienst in de regio Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen en Houwerzijl.

Passie voor het verbouwen van badkamers

Sanitiem Fokkens verzorgt de aanleg of verbouwing van uw badkamer van A tot Z. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken we een gedegen plan en ontwerp. In de showrooms van onze leveranciers kunt u een wastafel, douche, kraan, toilet en ligbad naar wens uitzoeken. 

Heeft u eenmaal een keuze voor het sanitair kunnen maken, dan zorgen wij voor professioneel leidingwerk, goede riolering en ventilatie, een uitgekiend plan voor verwarming zoals vloerverwarming en/of (design)radiatoren, juiste plaatsing van sanitair en strak tegelwerk. 

Dus als u op zoek bent naar een vakkundig bedrijf voor het verbouwen van uw nieuwe badkamer of toilet, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag meer informatie over de aanleg en aanschaf van nieuw sanitair. Onze loodgieters en installateurs verzorgen de installatie in Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen, Houwerzijl en de rest van Groningen en Friesland.

Neem contact opTop