sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-besparen-

Energie besparen met Fokkens Duurzaam uit Ulrum

Fokkens Duurzaam is gespecialiseerd in duurzaamheid en helpt u graag met besparen op uw energierekening! Of u nu een pelletkachel, zonnepanelen of een warmtepomp zoekt, u bent bij ons aan het goede adres. Onze installateurs installeren duurzame oplossingen in de omgeving van Ulrum, Zoutkamp, Vierhuizen, Leens en Houwerzijl.

Zonne-energie

De meest bekende vorm van duurzame energie zijn zonnepanelen. Deze worden op het dak van uw boerderij geplaatst en zorgen het gehele jaar door voor voldoende elektriciteit. Het milieu wordt dankzij deze installatie niet belast. Wilt u besparen op de kosten voor warm water of centrale verwarming? Dan is een zonneboiler geschikt voor u. 

Warmtepomp

Daarnaast kunt u ook een warmtepomp laten plaatsen in uw woning door Fokkens Duurzaam. Voor een woning in aanbouw is dit eenvoudig, voor een bestaande woning ligt dit iets lastiger. Fokkens Duurzaam adviseert u graag wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn. Een warmtepomp gebruikt de aanwezige buitenlucht of water of of uw woning van een aangename temperatuur en elektriciteit te voorzien. 

Pelletkachel

Ook pelletkachels zorgen voor een besparing. Een pelletkachel gebruikt geen gas, maar verbrandt houtpellets. Eigenlijk is een pelletkachel een kleine biomassaketel. Fokkens Duurzaam kan u goed adviseren op het gebied van pelletkachels.

Monitoring elektraverbruik

Fokkens Duurzaam kan het elektraverbruik in uw woning monitoren. Zo krijgt u een beter beeld waar u op kunt besparen. De vervolgstap is dat wij u adviseren in de installatie van duurzame oplossingen, waardoor u geld op de energiekosten kunt besparen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen, pelletkachels of warmtepomp? Neem dan contact met ons op. De installatie verzorgen wij in Ulrum, Zoutkamp, Vierhuizen, Leens, Houwerzijl en de rest van Groningen en Friesland.

Neem contact opTop