sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-ledverlichting

LED verlichting

Op verlichting kunt u veel besparen. LED verlichting verbruikt 85% minder energie dan de 'ouderwetse' gloei- en halogeenlampen. Bovendien is de levensduur langer en zijn de lampen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden van LED verlichting voor uw woning of kantoor te bespreken. Onze elektriciens zijn werkzaam in de regio Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen en Houwerzijl.

Werking

LED staat voor ‘Light Emitting Diode' (lichtuitstralende diode). Dit is een halfgeleider die licht geeft wanneer er elektriciteit doorheen stroomt. De lampen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Welke kleur de lamp afgeeft, hangt af van het type halfgeleider.

Energie besparen

LED verlichting heeft ruim 100.000 branduren, een spaarlamp heeft slechts 10.000 branduren. Hierdoor is de levensduur vele malen langer. Daarnaast is LED verlichting energiezuinig: er wordt 85% minder energie verbruikt ten opzichte van reguliere verlichting. Dit is goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Voordelen van LED verlichting:

  • energiezuinig
  • lange levensduur
  • klein formaat
  • gemakkelijk aan te sturen
  • krachtig
  • heeft dezelfde kleurtemperatuur als traditionele verlichting

Afspraak maken

Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Onze elektricien verzorgt de installatie van uw LED verlichting in de regio Groningen en Friesland, zoals Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen en Houwerzijl.

Neem contact op


Top