sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-wtw

Lucht/water warmtepomp installateur in Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn e.o.

Een lucht/water warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht om uw woning te voorzien van warmte en warm water. Zelfs in de winter heeft u profijt van een warmtepomp. Een lucht/water systeem is goed toepasbaar voor bestaande woningen, er vindt namelijk geen boring plaats. Onze installateurs vertellen in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie. Ons werkgebied betreft de regio Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen en Houwerzijl.

Werking

Bij een lucht/water warmtepomp wordt er energie uit de buitenlucht gehaald en verhoogt de temperatuur met een compressor. De warmte wordt vervolgens afgegeven aan het water voor de verwarming van uw woning. Sommige lucht/water warmtepompen kunnen ook koelen. 

Energiebesparing

Met een warmtepomp bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar u stoot ook minder CO2 uit. Hoeveel u precies kunt besparen, lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. 

Maak een afspraak

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak of het aanvragen van een offerte. Onze installateurs verzorgen de installatie van uw warmtepomp met name in Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen en Houwerzijl.

Neem contact opTop