sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-zonnepanelen

Bespaar energiekosten met zonnepanelenZonnepanelen installateur in Ulrum, Vierhuizen, Leens, Groningen e.o.

De zon is altijd aanwezig, dus maak hiervan gebruik om te besparen op uw energierekening. Laat Fokkens Duurzaam uit Ulrum bij u zonnepanelen plaatsen. Wij zijn hierin gespecialiseerd en u heeft uw investering snel terugverdiend. Onze adviseur graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Onze installateurs verzorgen de installatie in de regio Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen, Houwerzijl en omstreken.

Zonnepanelen

PV zonnepanelen zorgen via fotovoltaïsche cellen voor de opwekking van elektriciteit. Onze installateur weet precies hoeveel panelen u nodig heeft om te voldoen aan uw energievraag. Zelfs op bewolkte dagen wordt voldoende elektriciteit opgewekt. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. U kunt rekenen op een scherpe offerte. Ook de installatie is bij ons in vertrouwde handen.Besparing

Zonnepanelen zijn zeer duurzaam, energiezuinig en leveren een grote CO2-besparing op. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Hoeveel u precies kunt besparen, berekenen wij graag voor u. Helaas zijn er geen subsidies meer beschikbaar, maar met onze scherpe prijzen levert de investering in zonnepanelen al snel een rendement van 8% of meer op. 

Afspraak maken

Dus bent u op zoek naar een vakkundige installateur voor zonnepanelen? Dan bent u bij Fokkens Duurzaam aan het goede adres. Ons werkgebied betreft voornamelijk Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen, Houwerzijl en omstreken. U kunt ook bij ons terecht als u woont in de provincie Groningen. Andere regio’s in overleg. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact opTop