sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-luchtheater

Luchtheater voor uw bedrijf of boerderij in regio Ulrum, Leens, Zoutkamp, Vierhuizen en Harmelen

Een indirect gestookte heater is een ideale bron van verwarming voor grote ruimtes zoals bedrijfshallen, werkplaatsen, stallen of een magazijn. Fokkens Duurzaam kan voor uw bedrijfspand of boerderij luchtheaters leveren en monteren in de omgeving van Ulrum, Leens, Zoutkamp, Vierhuizen, Harmelen en de rest van Groningen en Friesland.

Werking luchtheater

Een indirect gestookte heater is aangesloten op de cv-ketel of stadsverwarming. Het cv-water verwarmt de lucht in een warmtewisselaar en de ventilator blaast de lucht de ruimte in. Heaters zijn niet alleen zuinig, maar warmen de ruimte ook snel op. Heaters zijn relatief goedkoop in aanschaf en onderhoud, gemiddeld is de terugverdientijd 3-5 jaar en bespaart u 35% op uw energiekosten. Fokkens Duurzaam kan u adviseren in de juiste heater voor uw situatie en plaatst luchtheaters met grote vakkundigheid. 

Onderhoud luchtheater

Regelmatig onderhoud aan uw luchtheater is erg belangrijk. Fokkens Duurzaam controleert de gehele installatie, filters worden vervangen en de heater wordt schoongemaakt. Hierdoor wordt de levensduur van uw luchtverwamer verlengd, het gasverbruik blijft optimaal en het comfort wordt goed behouden.

Fokkens Duurzaam verzorgt de installatie en het onderhoud van luchtheaters in Zoutkamp, Ulrum, Vierhuizen, Harmelen, Leens en de rest van Groningen en Friesland.

Neem contact op


Top