sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-overigediensten

Fokkens Duurzaam: ook voor sanitair en verwarming

Bij Fokkens Duurzaam zijn wij specialist in het installeren van ondere andere zonnepanelen en zonneboilers, maar ook voor het installeren van uw nieuwe cv-ketel of het verbouwen van uw badkamer staan onze loodgieters en installateurs voor u klaar. 

Het verbouwen van badkamers

Woont u in Friesland of Groningen en is uw badkamer aan verbouwing toe? Neem dan gerust contact op met Fokkens Duurzaam. Wij plaatsen al jarenlang fraaie en kwalitatief hoogstaande badkamers. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken, daarnaast begeleiden we het project ook van A tot Z. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Lees meer


Cv-ketel installatie

Een cv-ketel moet minstens 12 jaar meegaan, maar uiteraard moet deze ook passen bij uw persoonlijke wensen. Bij Fokkens Duurzaam adviseren wij u graag over de cv-ketel die het beste bij u past en verzorgen uiteraard ook de vakkundige installatie. Iedere situatie is verschillend en daarom maken wij graag een scherpe offerte voor u.

Lees meer


Meer informatie

Wilt u meer weten over het verbouwen van uw badkamer, de installatie van uw nieuwe cv-ketel of het onderhoud van uw huidige ketel, neem dan gerust contact met ons op. Als ervaren installateur zijn we werkzaam in Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen, Houwerzijl en de rest van Groningen en Friesland.

Neem contact op


Top