sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-onderhoud

Cv-ketel reparatie en onderhoud in Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn e.o.

Heeft u last van een storing aan uw cv-ketel en wilt u dit snel opgelost hebben? Neem dan contact op met Sanitiem Fokkens uit Ulrum. Wij zijn een erkend installateur voor de reparatie en onderhoud van uw cv-ketel. Ons werkgebied concentreert zich in en rondom Friesland en Groningen, zoals de plaatsen Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen en Houwerzijl.

Snelle service

Snelheid van handelen staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze ervaring en expertise kunnen we vlot de oorzaak van het defect cq. storing van uw cv-ketel vaststellen. Soms lukt dit zelfs al telefonisch. Het verhelpen van het defect is de volgende stap en daar gaan we dan ook gelijk toe over.

Onderhoud CV-ketel

Om de kwaliteit van een cv-ketel te waarborgen, heeft een cv-ketel eigenlijk ieder jaar een onderhoudsbeurt nodig. Als de ketel schoon is en goed afgesteld, werkt hij immers het best en worden veel storingen voorkomen. Ook komt regelmatig onderhoud ten goede van de levensduur van de verwarmingsketel en de onderdelen. Gemiddeld is een cv-ketel na 12 tot 15 jaar toe aan vervanging.

Bij storing van uw cv-ketel kunt u eerst zelf een aantal zaken checken:

  • Zit de stekker er nog goed in?
  • Geeft de cv-ketel een storingscode aan?
  • Is de waterdruk in de cv-leiding goed?
  • Werkt de kamerthermostaat goed?
  • Staan de radiatoren open?

Als u deze dingen heeft nagekeken, neem dan direct contact met ons op. Onze vakkundige installateurs verzorgen het onderhoud en de reparatie van uw cv-ketel in Friesland en Groningen, zoals de plaatsen Ulrum, Zoutkamp, Leens, Houwerzijl en Vierhuizen.

Neem contact op


Top