sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-cvketels

Cv-ketel kopen in Winsum, Ulrum, Leens, Zuidhorn, Vierhuizen e.o.

Als u een cv-ketel wilt kopen en u heeft naast het criteria voordelig ook kwaliteit hoog in het vaandel staan, dan is Sanitiem Fokkens uit Ulrum voor u de juiste partner. Goedkoop moet immers uiteindelijk geen duurkoop worden; een cv-ketel moet minstens 12 jaar meegaan. We vertellen u graag waar u op moet letten bij de selectie van de juiste verwarmingsketel. Als ervaren installateur zijn we werkzaam in Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen, Houwerzijl en de rest van Groningen en Friesland.

Offerte en installatie

Wij maken graag voor u een scherpe offerte. Sanitiem Fokkens uit Ulrum kan daarna desgewenst snel en voordelig de levering van de verwarmingsketel verzorgen. Echter raden wij aan om ook de installatie van de verwarmingsketel bij ons onder te brengen. Hiervoor hanteren wij ook scherpe tarieven en nemen u alle zorg uit handen. Bovendien krijgt u zo ook garantie op de werkzaamheden. Onze monteur zorgt uiteraard voor een vakkundige installatie.

Maak een afspraak

Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Onze installateurs verzorgen de installatie van uw cv-ketel in de regio Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen, Houwerzijl en de rest van Groningen en Friesland.

Neem contact opLees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top