sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-pelletkachels

Pelletkachel kopen in Ulrum, Vierhuizen, Zoutkamp, Leens e.o.

Een pelletkachel levert warmte zonder gebruik te maken van de fossiele brandstof gas. Dit levert u een fikse besparing op uw energierekening. Een pelletkachel heeft een rendenment van circa 95% en geeft een besparing van 50% op uw gasverbruik. Woont u in de omgeving van Ulrum, Leens, Zoutkamp, Houwerzijl, Vierhuizen of in de rest van Groningen en Friesland, dan kan Fokkens Duurzaam zorgen voor snelle levering en vakkundige installatie van uw pelletkachel.

Werking pelletkachel

In Nederland is de pelletkachel nog niet erg bekend, maar in delen van Europa wordt deze kachel al jaren gebruikt. Pelletkachels hebben een zeer schone verbranding en kunnen worden geplaatst in de woonkamer of naast de cv-ketel. Een pelletkachel verbrandt de pellets, kleine geperste houtkorrels, waardoor er warmte onstaat. De warmte wordt vervolgens door ventilatoren verspreid. Voordat de warmte uit de ventilatoren komt, wordt de warmte gefilteerd. Schadelijke stoffen worden afgevoerd via een rookgasafvoerkanaal. Uiteraard heeft de pelletkachel een uitgebreid sensoren pakket, zodat u de kachel te allen tijde veilig kunt gebruiken. Naast warmte, brengt de pelletkachel ook extra sfeer in huis.

Voordelen pelletkachel

  • Besparing van 50% op uw gasrekening
  • Hoog rendement van 95%
  • Geeft geen CO2 uitstoot
  • Verschillende designs beschikbaar
  • Geeft uw interieur extra uitstraling
  • Eenvoudig in onderhoud en reiniging

Onderhoud en installatie

Fokkens Duurzaam adviseert om één keer per jaar onderhoud te plegen aan uw pelletkachel. Wij kunnen zorgen voor het onderhoud, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van warmte. Behalve het plegen van onderhoud, kunnen wij de pelletkachel voor u installeren. Het is belangrijk dat dit door een vakkundige monteur gedaan wordt. Fokkens Duurzaam heeft gespecialiseerde installateurs in dienst die uw pelletkachel veilig en optimaal werkend voor u kunnen installeren in Groningen en Friesland.

Neem contact op

 


Top