sanitiemfokkens-duurzaam-leens-hfd-windturbines

Uw windturbine installateur in regio Ulrum, Leens, Zoutkamp, Houwerzijl en Vierhuizen

Een windturbine is als het ware een kleine windmolen, geschikt voor toepassing op of naast gebouwen. U heeft geen last van de windturbine. Ze zijn stil, veilig en vormen een geheel met het gebouw waar het op of naast geplaatst is. De windturbines zijn alleen geschikt om uw eigen energie op te wekken en deze energie kan meteen gebruikt worden. Fokkens Duurzaam uit Ulrum kan u professioneel advies geven of het aanschaffen van een windturbine voor u verstandig is.

Soorten windturbines

U heeft bij Fokkens Duurzaam de keus uit diverse soorten kleine turbines: horizontale en verticale as windturbines, energy ball en windwall turbines. De traditionele windturbines zijn de horizontale en verticale as windturbines. Fokkens Duurzaam kan u adviseren welke turbine voor uw situatie het meest geschikt is

Traditionele windturbines

De horizontale as turbine heeft twee of meer wieken en staat naar de wind toe ingesteld. Deze turbines zijn vooral geschikt locaties met open vlaktes. In een omgeving met veel bebouwing werken deze turbines niet. De verticale as windturbine is juist wel geschikt voor een bebouwde omgeving. Door de speciale bouw van de turbine, staan door hun verticale bladen altijd in goede positie met de wind.

Moderne windturbines

De Energy Ball en de WindWall zijn de nieuwste types op het gebied van windenergie. Zo heeft de Energy Ball een horizontale as met boogvormige bladen die samen een soort bol vormen. Door middel van een staart draait de windturbine naar de zon toe. De WindWall turbine lijkt op de Energy Ball, het enige verschil is dat deze op een vaste positie staat. Hierdoor heeft de windturbine niet de mogelijkheid om met de wind mee te draaien.

Voordelen kleine windturbine

  • CO2 uitstoot wordt gereduceerd
  • Verlaagt de kosten van uw energierekening
  • Past goed bij maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Besparing van fossiele brandstoffen

Opbrengst

De opbrengst van uw windturbine is afhankelijk van het type, de hoogte en locatie van de windturbine. Het is dus niet te zeggen hoeveel u kunt besparen. Fokkens Duurzaam kan dit berekent dit graag geheel vrijblijvend voor u.

Bent u geintresseerd in een windturbine of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Fokkens Duurzaam. Onze goed opgeleide installateurs verzorgen een professionele installatie van een kleine windturbine in de omgeving van Friesland en Groningen, zoals Ulrum, Leens, Zoutkamp, Houwerzijl en Vierhuizen.

Neem contact op


Top